Effektiv Bygnings Automation !

Med nøgleord som BACnet, Dali, ModBus, Dupline 2 leder bus system, fri topologi med bus powered moduler,  fleksibilitet, og reducerede installations omkostninger på op til 50% i forhold til andre intelligente installationer, er Carlo Gavazzis SmartBuilding system en stærk partner i Bygnings Automation.

SmartBuildings 2 ledede bus installation giver mange fordele i Bygnings Automations installationer, med total fri topologi, ingen brug af skærmede kabler, og bus forsynede moduler, fjerner nødvendigheden af ekstra strømforsyninger, og komplicerede understationer, og bliver dermed en stærk pris bevidst DDC kontroller.

Med indbygget BACnet interface er interfacet mod overordnede CTS anlæg sikret, og med alle I/O og data punkter automatisk konverteret over på BACnet interfacet er alle data tilrådighed på BACnet, også for ændring af opsætning i eks. PIR sensorer fra CTS siden.

DALI Master modul til håndtering af 63 balaster i 16 grupper, uden brug af ekstra software og ingen ekstern programmering letter installations opgaven betydelig.

Tavle moduler med indbygget energi måling samt muligheden for at tilslutte energi målere, bliver systemet en stærk platform til overvågning og logning af energi og pro aktiv optimering.

Nyheder

27. november 2017

Produkt nyhed: SA2WEB24 “Light” kontrolleren

SA2WEB24 “Light” kontrolleren. Jeg vil introducere dig til en ny kontroller, som er en del af Sx2WEB platformen. ...
23. august 2017

Produkt nyhed: Temperatur display med 2 programmerbare tryk

Smartbuilding kombineret Temperatur display til styring af varme, og lystryk til tænding af lys. Endnu en ...
Læs flere nyheder her