[vc_row uxb_theme_class=””][vc_column uxb_theme_class=””][vc_column_text]

SmartBuilding CarPark parkeringssystem

Carlo Gavazzi tilbyder et stort udvalg indenfor løsninger til Smart-house CarPark. Læs mere om Smart-house Carpark her.

Carpark parkeringssystem hjælper trafikanter med at finde en parkeringsplads hurtigst muligt. Carpark parkeringssystemet kan dirigere trafikanter til de ledige parkeringsbåse, og således spare trafikanternes tid, samt de ankommer i ro og mag.

Carlo Gavazzi tilbyder det robuste, pålidelige og totalt skalerbare CarPark system til mange forskellige steder, såsom lufthavne, sygehuse, indkøbscentre og hoteller. Som eksperter i bygningsautomation inkluderer det også muligheden for at integrere styring af lys, varme, ventilation i CarPark parkeringssystemet. Carlo Gavazzi kan tilbyde en samlet, integreret og kostbesparende løsning.

Hvordan virker systemet?

Alle parkeringsbåse overvåges af en ultralydssensor, som detekterer, om pladsen er ledig. På den måde leveres nøjagtig information om hvor mange pladser, der er ledige, såvel som deaktiverede og reserverede pladser. Displays, som viser pile og antal, guider hurtigt bilisten den korteste rute til de ledige båse.

Systemet er nemt og hurtigt at installere vha. en 3 tråds Dupline® bus, som er nem at konfigurere. Loftmonterede 45° ultralydssensorer er installeret ved indkørslen til hver bås for at detektere et evt. køretøj.

Det er muligt at integrere mange andre funktioner såsom lysstyring, ventilation, CO2-niveauer og bevægelsesdetektorer. Integration med CTS-anlæg er muligt vha. BACnet protokol. Lysstyringen kan konfigureres til at dæmpe lyset, eller styres via bevægelsessensorer med DALI, eller traditionelt med relæer og dæmpere.

Man kan kombinere CarPark med lys og ventilation for at spare energi. Man styrer lyset intelligent afhængigt af tilstedeværelse af personer og man styrer ventilationen intelligent afhængig af tilstedeværelse af biler.

Smart-house CarPark er altså en yderst fleksibel, kost- og tidsbesparende løsning.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]