[vc_row uxb_theme_class=””][vc_column uxb_theme_class=””][vc_column_text]

SmartBuilding indeklima

Carlo Gavazzi tilbyder et stort udvalg indenfor løsninger til indeklima. Læs mere om vores løsninger her.

Find klimasensorer her og produkter til varmestyring her.

Varmestyring
SmartBuilding har løsninger til at styre vandbaserede varmesystemer, el-radiatorer og varmepumper. De integrerede termostater har en valgfri funktion mellem rumføler og/eller gulvføler. Med rum- og gulvføler kan du have en min. temperatur på dit gulv, så du undgår kolde klinkegulve. Termostaterne har display for visning af rumtemperatur og mulighed for aflæsning af udetemperatur samt indstilling af temperaturgrænser for komforttemperatur og dag-/natsænkning.

Dag/natsænkning af temperatur
Temperaturen i boligen kan sænkes, når familien sover eller er væk hjemmefra. Temperaturen kan hæves igen til komforttemperatur på et ønsket tidspunkt. Dette sparer miljøet og reducerer energiforbruget. Med vores klimasensorer opnår du komforttemperatur i alle døgnets timer!

Ventilation
Man kan på en enkel måde integrere et ventilationssystem i SmartBuilding konceptet. Ventilatorer i vådrum kan styres afhængigt af fugtigheden eller i kombination med lys- og tidsstyring. Med en føler i gulvet kan man undgå kolde gulve.

Persienner og markiser
Automatisk eller manuel styring af motoriserede persienner og markiser sikrer, at opholdet i boligen og på terrassen er behageligt. En vindsensor beskytter markiser mod beskadigelse ved kraftig vind.

 

Find klimasensorer her og produkter til varmestyring her.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]