[vc_row uxb_theme_class=””][vc_column uxb_theme_class=””][vc_column_text]

Smart-house styring af elektriske apparater

Carlo Gavazzi tilbyder et stort udvalg indenfor løsninger til styring af elektriske apparater. Læs mere om vores løsninger her.

Velkommen hjem

Med en enkelt berøring af din smartphone kan du åbne for garageporten, samtidig med at lyset tændes i indkørslen, og når du nærmer dig garageporten, tændes lyset i garagen og entréen.

Automatisk start af elektriske apparater

Med Smart-House kan du integrere styring af stik, hvor der tilsluttes elektriske apparater. Hvad med at vågne op til duften af nybagt brød og frisk brygget kaffe?
Og du kan betjene elektriske apparater, mens du stadigvæk ligger under dynen.

Huskede jeg at slukke for…?

Når du forlader hjemmet, og du er usikker på, om du fik slukket strygejernet eller kaffemaskinen. Huskede du at slukke for komfuret? Mange har oplevet lignende skræmmende situationer,
hvor man har forladt hjemmet, men glemt at slukke for elektriske apparater. Med Smart-House kan du være tryg og sikker på, at disse enheder er slukkede, når du er ude, eller lægger dig til at sove.

Nat-indstillinger

Ved at lave nat-indstillinger kan man være sikker på, at alle elektriske apparater slukkes samtidig med, at evt. temperaturen sænkes og belysning dæmpes eller slukkes.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]