11. juni 2019

SBBADT8CCT: DALI ballast/Driver

Carlo Gavazzi lancerer nu en ny DALI Ballast/Driver som kan bruges både som T6 og T8 Tunable White LED driver.

DALI ballast/driver SBBADT8CCT

Den nye DALI ballast kan forbindes til enhver DALI2-master, da den følger DALI standarden fuldt ud. Et Type nr. dækker fra 250 mA til 1500 ma. Strøm, og størrelsen vælges via. Dip-Switche direkte på driveren.

Tunable White (på dansk kaldet Dagsrytme lys) styring på LED armaturer forventes at blive en af de største trends i kommerciel belysning, og alle seriøse producenter af lysstyring arbejder i retning af at kunne levere denne type løsninger.
Men hvorfor lave Tunable White styring? – Farven på lys har en grundlæggende effekt på den menneskelige krop og psyke, og lige meget om det er i et klasseværelse, kontormiljø, eller på et hospital, så bidrager den rigtige mængde lys og farve til, hvordan vi som mennesker har det og dermed præsterer.

Carlo Gavazzi løser opgaver med Dagsrytme styring med SB2DALIT8 som håndterer DALI 2 type 8 LED i mindre og større installationer. I softwaren er det muligt at lave Tunable White simulations algoritmer, for bedre velvære, manuel indstilling af farven på lyset, samt energisparende funktioner.

Nok den største fordel med Tunable White løsninger er simulering af udendørs dagslys, så man opnår noget der minder om ”sommer” på kontoret hele året.

Datablad 

For yderligere information, kontakt

Peter Hansen
Tlf.: 8960 6100
E-mail: pha@gavazzi.dk
Hold dig opdateret – følg os på LinkedIn

admin

About admin

  •